2023-2024 Yılı Projelerimiz

Ara

“Dilimizin Zenginlikleri" Projesi okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimiz ile buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır.

Kas

Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen ''OKUSAM'' projesi, 2023-2024 eğitim-öğretim yılında Türkçe öğretmenlerimiz Gülay Kiraz ve Elif YEŞİL koordinatörlüğünde okulumuzda uygulanmaktadır.

Kas

İlçe Milli Eğitim müdürlüğümüz tarafından yürütülen “Okuyoruz Bağışlıyoruz” Projesi 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında okulumuzda uygulanmaya devam ediyor. Projede sorumlu öğrretmenimiz Türkçe öğretmeni ŞÜKRAN BİLGİN.