T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SAMSUN / ATAKUM - Atakum İmam Hatip Ortaokulu

Yoğunlaştırılmış Yabancı Dil Programı 2021-2022

May

Happy Mother's Day to All Ones Over The World

We colored our samples with friends to present our mothers and had so much fun. Also made for our teachers at school who are also our mummies.

Dünya üzerindeki tüm annelerin günü kutlu olsun

Arkadaşlarımızla birlikte annelerimize hediye etmek için boyama etkinliği yaptık ve çok eğlendik. Ayrıca okuldaki öğretmenlerimizin de gününü kutladık, çünkü hepsi bize birer anne.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında 5.sınıf yoğunlaştırılmış yabancı dil programındaki öğrenciler okulumuzda bir skeç sergilediler. Öğrenciler skeçi oynamak için hayvan maskeleri ve kanatları kullandılar. Öğrenciler İngilizce yeteneklerinde takım ruhu, iletişim becerileri ve özgüven geliştirdiler. En önemlisi hepsi çok eğlendiler.

On 23rd of April National Sovereignty and Children's Day the 5th Grades Intensive Foreign Language Program students presented a skit in our school. The students used animal masks and wings to perform the skit. The students built team spirit, communication skills and self confidence in their own English abilities. Above all they all had so much fun!

Nis

More Green More Beautiful. (Ne kadar yeşil, o kadar güzel.) 

Today we planted different kinds of trees in our school garden with 5th grades as part of values education

Şbt

Arapça ve İngilizce olarak 454 imam hatip ortaokulunda uygulanan Yoğunlaştırılmış Yabancı Dil Programı kapsamında 5.Sınıflarımıza İngilizce Dersine yönelik Kazanım Değerlendirme Sınavı yapıldı. 

Sınav, 15 Şubat 2022 Salı günü okulumuz İngilizce öğretmeni Ömür YILMAZ koordinatörlüğünde gerçekleştirildi. 5. sınıf düzeyinde İngilizce dersinin kazanımlarına yönelik uygulanan sınavda öğrencilerin yabancı dil becerilerine yönelik kazanımları izlendi.

Sınava giren tüm öğrencilerimize başarılar diler; emeği geçen koordinatörlerimize, öğretmenlerimize ve idarecilerimize teşekkür ederiz.