Yer: Atakum İmam Hatip Ortaokulu

Tarih: 8 Mayıs 2024 Çarşamba Saat: 10:00     ( Bilim Fuarımız 2 gün boyunca açık olacaktır.)

Ön Kayıt Linki:

Değerli Velimiz;
Atakum İmam Hatip Ortaokulu 2024-2025 Eğitim-Öğretim yılı 5. sınıfa geçen öğrenciniz için Ön Kayıt linkindeki formu doldurarak ön kayıt başvurusunu gerçekleştirebilirsiniz.

* 5.SINIFLAR İÇİN ÖN KAYIT BAŞVURU TARİHİ: 2 MAYIS- 25 HAZİRAN 2024 tarihleri arasındadır.

* YABANCI DİL SINIFLARI İÇİN İNGİLİZCE DERSİ SEVİYE BELİRLEME SINAV TARİHİ: 26 HAZİRAN 2024 ÇARŞAMBA SAAT: 10.30  (SINAV SORULARI, 4.Sınıf İngilizce dersi konularından çıkacaktır.)

* SINAV VE ÖN KAYIT BAŞVURULARI: İNTERNET ÜZERİNDEN YADA OKUL MÜDÜRLÜĞÜNE YAPABİLİRSİNİZ.

* KESİN KAYIT:SADECE OKUL MÜDÜRLÜĞÜNE YAPABİLİRSİNİZ.

BİLGİ İÇİN Okul Telefon: 0362 428 0058

Ömer YASAN (Okul Müdürü) Tel: 0530 882 1764

Adem KEPİÇ (Müdür Yardımcısı) Tel: 0542 841 5079

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı öğrenci, öğretmen ve velilerimizin katılımıyla kutladık. Okulumuz öğretmenleri Şükran Bilgin, Mehtap S. Taşdemir, Muhammed Salman Şahin, Tülay İsmailoğlu ve Ensar Berktaş koordinatörlüğünde hazırlanan programda yazılar ve şiirler okundu. Müzik korumuz hazırladıkları eserleri seslendirdi. Bazı öğrencilerimiz bugüne özel performanslarını sergiledi. Programın son kısmında çuval yarışı ve halat çekme oyunları oynandı.

Nis

11. Arapça Çocuk Şarkıları Yarışması’na katılım gösteren öğrenci grubumuz seslendirdikleri eserle elemeleri geçti.

Nis

Din Kültürü öğretmenleri zümresi tarafından planlanan Ramazan Ayı Etkinlikleri kapsamında Ramazan ayı boyunca 5 vakit namaz kılan öğrencilere hediyeleri verildi. Ayrıca Kadir gecesi münasebetiyle öğrencilere kek ikramı yapıldı.

Kadir Gecemiz mübarek olsun.

Nis

Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından uygulanan “Tasarruf ve İsraf Programı” programı kapsamında düzenlenen resim yarışmasına katılımlarından dolayı öğrencilerimize Teşekkür Belgesi verildi. Öğrencilerimiz 5E sınıfından Tuğsem Çilek ve 6C sınıfından Belinay Güngör’e katılımlarından ve gayretlerinden dolayı bizlerde teşekkür ederiz.

Nis

2024 yılı Ramazan ayı programını 4 Nisan 2024 Perşembe günü okulumuz salonunda gerçekleştirdik. Okulumuz Din Kültürü zümresi öğretmenleri Semanur ALBAYRAK, Derya Hatun TİTİZ, Hüseyin YAĞIZ, İsmail USTAOSMANOĞLU, Halil İbrahim AK, Seher AKASLAN, Türkçe öğretmeni Gülay KİRAZ ve Müzik öğretmeni Mehtap S. TAŞDEMİR koordinatörlüğünde hazırlanan programda öğrencilerimiz çalışmalarını sergiledi.

Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz. Hayırlı Ramazanlar.

Nis

Okulumuz Türkçe öğretmeni Gülay KİRAZ koordinatörlüğünde Kütüphaneler Haftasında öğrencilerimizin katılımıyla birtakım etkinlikler gerçekleştirildi. Bu kapsamda çeşitli kitaplar sergilenip pano hazırlandı. Sınıflarda okumanın ve kütüphanelerin önemine dikkat çekmek için şiir ve slogan yazma çalışmaları yapıldı.

Mrt

5E sınıfından bir grup öğrencimiz, Din Kültürü öğretmenleri Semanur Albayrak rehberliğinde “Ramazan Ayı İnfak Ayı” düşüncesiyle elleriyle yapmış oldukları bileklikleri satıp ihtiyacı olan kardeşleri için hediye çeki aldılar. Öğrencilerimize bu güzel davranışları için çok teşekkür ederiz. Güzel yüreklerine sağlık. Allah razı olsun.

Mrt

“Okusam” projesi kapsamında Mart ayında bir yazar ve eserlerini tanıdık. Bu kapsamda bir pano oluşturduk. Daha sonra 5.sınıf öğrencilerimizle Tarık Uslu'nun "Şu Acayip Şeyler" serisini okuyup analiz etkinliği yaptık. Öğretmenlerle de okuduğumuz kitapların analizlerini gerçekleştirdik.

Mrt

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programını okulumuz salonunda öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleştirdik. Okulumuz öğretmenleri Derya Hatun TİTİZ, Habibe AKPINAR, Fatma ÜN ve Mehtap S. TAŞDEMİR koordinatörlüğünde hazırlanan programda öğrencilerimiz çalışmalarını sergiledi.

Mrt

Ana sınıfımız, öğretmenimiz Sevdet AKGÜN rehberliğinde okul dışı bir takım etkinlikler gerçekleştirdi. İlk olarak tüm öğrencilerimizin katılımıyla 5 Mart 2024 Salı günü Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezinde sergilenen tiyatro oyununu izledi. Ardından 15 mart 2024 Cuma günü Çocuk Eğitim Trafik Parkı ziyaret edildi.

Mrt

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü programını 12 Mart 2024 Salı günü okulumuz konferans salonunda gerçekleştirdik. Okulumuz Türkçe öğretmeni Şükran BİLGİN koordinatörlüğünde hazırlanan programda öğrencilerimiz çalışmalarını sergiledi.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Hoşgeldin, On bir Ayın Sultanı, Hoş geldin Ya Şehr-i Ramazan

11 Mart 2024 Pazartesi, Ramazan ayının 1. günü

Mrt

7. Sınıflarımız, “Liseleri Tanıyoruz” çalışmaları kapsamında ilçemizdeki bazı liseleri gezdi. Okulumuz rehber öğretmeni Özlem AYDIN UZUN ve sınıf şube rehber öğretmenleri Ceyda TEMELLİ, Mehtap S. TAŞDEMİR, Ömür YILMAZ eşliğinde 7A, 7B ve 7C sınıflarımız 8 Mart 2024 Cuma günü, Garip Zeycan Yıldırım Fen Lisesi ve Kurupelit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni tanıma gezisi gerçekleştirdi.